Köpvillkor

Köp

Genom att du skickar iväg din beställning bekräftar du köpet och godkänner därmed också våra köpvillkor. Alla varor tillhör Franvision AB tills dess att vi erhållit full betalning. I övrigt gäller konsumentköplagen.

Priser & betalning

Alla priser anges i svenska kronor (SEK) inkl. moms (25 %). Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vi accepterar betalning med VISA och MASTERCARD. Om du väljer kortbetalning länkas du till PayPals betalningssidan. Överföringen sker med säkert SSL-kryptering.

Vi erbjuder även betalning med Swish, som är en betaltjänst där du som kund använder en mobilapplikation. Du betalar snabbt och enkelt.

Företagskunder betalar mot faktura och företagskunder som handlar första gången betalar i förskott.

Leverans

Lagervaror: Normal leveranstid är 3-6 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning.

Beställningsvaror: 6-9 veckor beroende på vilka produkter som beställs. Några dagar efter placerad order får du ett meddelande med planerad leveranstid.

Fraktsätt: Scandinterior.se skickar med DHL eller Posten, Scandinterior.se levererar personligen större/tyngre varor. Du får en avisering via mail eller sms när försändelsen finns att hämta vid utlämningsstället.

Frakt på 500kr tillkommer Om man inte hämtar i Malmö.

Varumottagning

Vid leverans av ScandInteriors produkter ska det alltid finnas en myndig person på plats som har fullmakt från dig att kvittera mottagandet av varan. När du mottar dina nya möbler eller någon av våra andra produkter är det viktigt att du kontrollerar om det är de korrekta varorna och om det finns synliga skador.

Om en vara visar sig vara skadad eller defekt efter uppackning ombeds du att snarast, dock senast inom 3 dagar från leverans, Kontakta oss som hjälper dig att lösa problemet. Detta fråntar dig inte dina rättigheter vad gäller reklamation enligt konsumentköplagen.

Ångerrätt/returrätt

Alla lagervaror som säljs av ScandInterior har du rätt att lämna tillbaka. Ni har 14-dagars ångerrätt från det ni har fått varan levererad enligt distansavtalslagen. Vid retur krävs det att varan är oanvänd. Paketet ska returneras väl paketerat så att det ej skadas under transporten. Pengar sätts in på ditt konto så snart vi mottagit och kontrollerat varan. Vid retur står du som kund för fraktkostnaden.

Är det måttbeställningsvaror som anpassas efter dina önskemål samtycker du till att ScandInterior påbörjar tillverkningen av din beställning, och din ångerrätt faller därför bort.

Reklamation

Vi garanterar att de varor som skickas från oss är hela och felfria varor. Skulle någon skada skett under leveransen ber vi kunden kontakta oss så står postombud för reklamationskostnad och vi tillhandahåller ny, felfri vara.

ScandInterior är inte ansvarig för försämring som uppkommit genom normal förslitning av stenskivorna, glasskivorna, plåtskivorna, träskivorna försummad eller felaktig skötsel, att varan använts till annat än den är avsedd för.

OM OSS

Vi tillverkar klassiska möbler och inredning  i en stilren design och vi sätter känsla och funktionalitet högt, därför arbetar vi bara med dom bästa material som går att hitta.

FÖLJ OSS

Instagram

Facebook

 

kartice2